Hiske heeft een verassing voor Christel

Hiske heeft een verassing voor Christel

Christel is druk bezig met het versieren van de kerstboom wanneer Hiske aan komt lopen. Kom even,  zegt de vrouwelijke bewoonster terwijl ze de laptop vasthoudt. Ik heb een verrassing. Christel is verbaasd en loopt met haar mee naar de picknicktafel. Ben je er klaar voor?, vraagt Hiske geheimzinnig. Vervolgens begint er een video af te spelen. Hey mam, klinkt het uit de speakers. We zijn natuurlijk jarig en hartstikke trots op je. Je doet het heel goed en daarom drinken we er nog één op jou, doei! Direct verschijnt er een grote glimlach op het gezicht van de vrouwelijke bewoonster. Nog een keer, zegt ze met tranen in haar ogen. Wat cool.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *