Timothy vertelt Franny dat het niet zo lekker loopt tussen Adriaan en hem

Timothy vertelt Franny dat het niet zo lekker loopt tussen Adriaan en hem

Timothy staat op de werkplaats wanneer Franny komt aangelopen. Zei je net nou Adri-haat vraagt ze. Timothy knikt. Waarom dan gaat Franny verder. Timothy legt uit dat Adriaan vol met haat zit en hij snel kwaad wordt wanneer iemand met hem praat. Als het uitgaat met Gerrit en Shelley, trekt hij vaak naar haar toe en hoopt hij dat hij een kans maakt. Maar wanneer het dan weer aan gaat, wordt hij snel kwaad op haar. Franny knikt. Heb je altijd al met hem gebotst vraagt ze. Timothy schudt zijn hoofd. Ik kon juist heel goed met hem zegt hij. En vertelt dat het pas sinds drie weken niet goed gaat en Adriaan heeft gezegd dat hij het groepsproces steekt. Franny vraagt zich daarna af of het ooit nog goed kan komen tussen de twee. Dan moet hij naar mij toe komen zegt Timothy. Maar anders hoeft het van mij niet. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *