Shelley vreest zwanger te zijn en wil een test doen

Shelley vreest zwanger te zijn en wil een test doen

Merel en Brenda lopen over het Utopia 2 terrein en de Merel slaakt vervolgens een zucht. Wel jammer dat we geen Utopia baby krijgen zegt ze voorzichtig. Brenda haalt haar schouders op. Ik weet het niet zegt ze. Shelley vroeg of ze de andere test mocht gebruiken voegt ze eraan toe. En legt verder uit dat haar mede bewoner zwaar over tijd is en dat ze zich grote zorgen maakt over een eventuele zwangerschap. Dat vind ik fantastisch reageert Merel. “Dat zou wat zijn eindigt ze. Hoe zal dit aflopen? Zou Shelley echt zwanger zijn?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *