Gerrit is ontdaan als hij de poll eindstand over de bokswedstrijd hoort

Gerrit is ontdaan als hij de poll eindstand over de bokswedstrijd hoort

Shelley krijgt een brief binnen en roept de bewoners bij elkaar om hem voor te lezen. De brief is gericht aan Adriaan en Gerrit en de twee mannen staan dan ook te popelen om het nieuws te horen. Wanneer iedereen zich heeft verzameld, begint Shelley de brief voor te lezen. “Beste Gerrit en Adriaan, een aantal weken zijn jullie aan het trainen voor een bokswedstrijd. Hierbij de eindstand van de poll, 90,43 procent denkt dat Adriaan wint en 9,57 procent denkt dat Gerrit wint. Succes met het trainen”. Gerrit lijkt ontdaan van dit nieuws en trekt zich daarom even terug. Gaat de uitslag van de poll werkelijkheid worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *