Timothy en Lotus in discussie over de laptop

Timothy en Lotus in discussie over de laptop

Lotus zit achter de laptop wanneer Timothy en Franny met elkaar aan het knuffelen zijn in de caravan. Timothy vertelt Franny dat hij niet van Lotus op de laptop mag, terwijl Lotus in dezelfde ruimte is. Lotus vangt dit gesprek op en zegt er wat van. Lotus legt uit dat ze nu druk is op de laptop en ze zegt dat Timothy even moet wachten. Hier neemt Timothy geen genoegen mee, want hij wil iets op de webshop plaatsen. De twee bewoners belanden in een discussie, terwijl Franny Timothy rustig probeert te houden met een knuffel. Tijdens spitsuur zit je naar kleding te zoeken, zegt Timothy boos. Lotus is het hier niet mee eens. Je kan beter de discussie niet aangaan, want dan duurt het alleen maar langer, zegt Lotus boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *