Shelley denkt dat Gerrit wel kans maakt op de overwinning

Shelley denkt dat Gerrit wel kans maakt op de overwinning

Gerrit en Adriaan hebben elkaar uitgedaagd voor een boksgevecht en dat betekent dat de twee binnenkort lijnrecht tegenover elkaar staan. Shelley heeft aangegeven voor Adriaan te zijn, maar Lotus is benieuwd of dit nog steeds het geval is. Shelley geeft aan dat ze voor Adriaan was, omdat ze toen geen relatie had met Gerrit. Nu het weer koek en ei is tussen de twee vertelt ze toch richting Gerrit te trekken. Lotus vindt dat de relatiestatus niets te maken moet hebben met de uitslag van de wedstrijd. Maar ik denk ook dat Gerrit kans maakt, voegt Shelley toe aan het gesprek. Lotus is hier erg verbaasd over. Misschien als die een keer gaat trainen, reageert ze. Lotus denkt dat Gerrit niet zo gemotiveerd is en dat hij het niet zal winnen van Adriaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *