De bewoners verzamelen zich om de kerstboom

De bewoners verzamelen zich om de kerstboom

De bewoners zijn vandaag druk bezig geweest met het versieren van Utopia 2. Nu de kerst voor de deur staat, willen de bewoners wat sfeer brengen in de mini samenleving. Daarom hebben zij lichtjes opgehangen. Even na acht uur roept Merel de groep bij elkaar en verzamelen zij zich rondom de opgetuigde kerstboom op het terrein. Vandaag hebben we hard gewerkt om het terrein ready te maken voor kerst, maar er mist nog één iets op deze boom en dat is de piek,  zegt Hiske tegen de groep. Het leek haar leuk deze piek samen op de boom te plaatsen. Het laatste pronkstuk van de boom mag jij plaatsen, zegt Hiske tegen Brenda. De groep geeft een applaus wanneer de piek op de boom staat. Hiermee is de kerstboom officieel klaar voor kerst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *