Hiske en Adriaan hebben een heftige discussie

Hiske en Adriaan hebben een heftige discussie

De bewoners hebben net met zijn allen de piek op de kerstboom gezet. Terwijl de bewoners genieten van dit moment, onderbreekt Adriaan Hiske en geeft aan dat hij zich ergens aan stoort. Adriaan vindt het vervelend dat Hiske in zijn huisje met haar schoenen aan heeft gelopen, terwijl hij heeft gevraagd om dit niet te doen. Wanneer hij Hiske hiermee confronteert geeft ze aan straks de discussie met hem te willen voeren, aangezien ze nu een vrolijk moment samen hebben. Wanneer de bewoners zich weer terugtrekken zoeken Hiske en Adriaan elkaar op. Ik kan daar echt boos om worden, zegt Adriaan erg geïrriteerd tegen Hiske. De twee lijken elkaar niet te snappen, want Hiske legt uit dat ze in alle haast één stap in Adriaan zijn huisje heeft gezet. Ze vertelt dat ze dit niet expres deed. Hiske hoort Adriaans verhaal aan, die veel van zijn frustratie uit. Zullen de twee het bijleggen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *