Een Utopiaanse ochtend

Een Utopiaanse ochtend

Het is vroeg in de ochtend als Mike wakker wordt. Lotus ligt lekker tegen de mannelijke bewoner aan. Ik ga er uit, zegt hij tegen haar. Nee,  roept ze. Lotus kruipt dichter tegen hem aan en de twee beginnen te zoenen. Na wat geflikflooi stapt Mike alsnog het bed uit. Hij moet aan de slag bij de silo. Ondertussen brengt Adriaan een bakje koffie naar Christel en Hiske. Wat een verwennerij, reageert Christel blij. De mannelijke bewoner spreekt zijn enthousiasme uit over het versierde terrein. Gisteren is het terrein omgetoverd in kerstsferen. Overal hangen gezellige lampjes. Inmiddels is iedereen wakker en wordt er hard gewerkt aan de silo. Erik zorgt ervoor dat de silo voorzien is van ramen. Het wordt steeds kouder, dus men zal moeten zorgen dat het daar lekker warm in blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *