Adriaan en Brandon hebben kritiek op Christel

Adriaan en Brandon hebben kritiek op Christel

Als Adriaan samen met Brandon zit, bespreken de twee een aantal bewoners. Hoe ben je met Christel? vraagt Brandon nieuwsgierig. Ik probeer Chris in haar waarde te laten. Het is een lieve vrouw, maar niet mijn type mens, geeft Adriaan aan. Brandon vermoedt dat heel veel mensen zo over Christel denken. Wel vindt Adriaan dat Christel samen met Hiske veel voor de groep doet. Daarom vinden de heren het vreemd dat veel mensen hen links laten liggen. Christel en Hiske vormen een hecht duo, ze komen altijd voor elkaar op. Chris kan heel raar uit de hoek komen, vindt Brandon, ik ben daar niet zo van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *