Brandon heeft zijn slaapplek afgestaan

Brandon heeft zijn slaapplek afgestaan

Brandon heeft sinds eergisteren een nieuwe slaapplek. Hij heeft zijn plek in Brantown afgestaan aan Merel, omdat zij erg slecht sliep. Brandon is bij Gerrit en Shelley in het limburgse huisje getrokken. Joaquin is wel benieuwd hoe hij zijn eerste nacht daar heeft beleefd. Prima, geeft Brandon aan. Ik blijf er niet voor altijd wonen, het switcht toch altijd weer elke maand. Hij geeft aan dat hij geen zin had in een hele heisa, dus heeft zijn slaapplek afgestaan aan de vlogster. Joaquin vertelt dat hij het wel ziet zitten om in de toekomst bijvoorbeeld een oude vrachtwagen te regelen en deze om te toveren tot een slaapvertrek met woonkamer. Vind jij dit een leuk idee van hem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *