Hoe zit het met de dates van Bas?

Hoe zit het met de dates van Bas?

We gaan nog even een paar uurtjes terug, want zoals we weten zijn Benjamin en Bjorn bezig om Bas te voorzien van een vrouw. Althans dat is de bedoeling, en ondanks dat er veel aanmeldingen zijn, zelfs van mannen is Bas toch wel benieuwd hoe het verloopt.

Terwijl Bjorn en Benjamin bezig zijn in het kantoor komt Bas erbij zitten. Hij eist wat foto’s van zijn dates want hij heeft nog helemaal niets gezien. Oke vooruit zegt Benjamin, we laten je er één zien. Het is wel de jongste. Benjamin vertelt Bas dat zijn potentiële date nu nog zeventien is, maar volgende week al achttien wordt. Ik zou wel een leuk cadeautje kunnen zijn voor d’r verjaardag zegt Bas met een brede grijns op zijn gezicht. Benjamin laat de foto zien maar Bas bedenkt zich al snel. Ja ze is wel jong, misschien iets te jong voegt hij eraan toe. Maar veel geven Bjorn en Benjamin ook niet prijs. Deze kunnen we beter niet laten zien. En deze ook niet trouwens zeggen zijn cupido’s lachend. Bas lijkt wat boos te kijken, en Benjamin benadrukt dat hij het wel zielig vindt voor zijn mede bewoner Bas. Ik wil hem eigenlijk even matsen voegt hij eraan toe. Er volgt een kort overleg en dan besluiten de twee toch nog maar een foto aan Bas te laten zien.  Het zijn twee mooie meiden, blond, tattoos en een mooi koppie. Bas kijkt maar is niet heel erg onder de indruk, het is niet helemaal mijn type. ik vind d’r iets te vol zegt hij.
Maar je hebt gister verkondigd dat je van volle vrouwen houdt zegt Bjorn wat verbaasd. Bas legt uit dat zijn smaak dagelijks wisselt. Het wisselt zo erg bij mij. Dagelijks wisselt mijn smaak in vrouwen. De ene dag val ik zelfs op vrouwen en de volgende dag op mannen zegt hij lachend. Bjorn en Benjamin snappen er niets meer van. Nu moeten weer opnieuw gaan screenen! Ze grappen dat ze extra salaris willen… Als dat maar goed gaat komen en Bas zijn smaak even blijft behouden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ann at 08:15

    Dagelijks wisseld mijn smaak in vrouwen zegt bas, nou meiden als je je met bas inlaat, weet je dus nu al hoe hij is en hoe hij vrouwen behandeld. Bah, nu begrijp ik waarom hij het zogenaamd goed met cees kan vinden.. Precies hetzelfde, maar dan op andere manier..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *