Bas is klaar met het gedrag van Rolf

Bas is klaar met het gedrag van Rolf

Een rustige dag in Utopia gaat voorbij, een aantal bewoners hebben vanmiddag lekker muziek op gezet maar Bas en Bjorn trekken zich terug in het kantoor. Want Bas is helemaal klaar met mede bewoner Rolf en maakt dat bespreekbaar met Bjorn.

Want Bas vindt dat de laatste tijd de discussies hoog zitten bij hem. En vraagt aan Bjorn of hij in zijn recht is. Het is toch niet gek dat ik tegen hem zei nu even niet, toen hij per se z’n scores wilde zien terwijl ik op de pc zat. Bjorn vindt van niet. Hoe Rolf daarop reageerde staat Bas al helemaal niet aan, hij zei ook meteen: ik zal het onthouden, Bas. Bjorn kijkt hem bevestigend aan, en zegt dat hij al een tijdje door had dat Bas zich irriteert. En dat lijkt te kloppen, ik ben me ook zo aan het inhouden gaat Bas verder. Ik dacht dat het de goede kant op ging, maar sinds ik aardig probeer te doen, denkt Rolf meteen dat hij goedkeuring heeft om over me heen te lopen. Bjorn zegt dat hij hetzelfde voelt. Zal Rolf in de gevarenzone zitten tijdens de eliminaties die nog even op zich laat wachten?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 03:12

    Zijn scores mogen ze die bekijken dan.
    Denkt Rolf echt dat hij bij de top 5 gaat komen, misschien van onderen,hij zal zich beter moeten gedragen en niet elke keer zijn gelijk moeten halen.

    • Ann at 08:03

      Ha, ik dacht dat je het over cees had, die wil namelijk altyd zijn gelijk halen, en als je het over rolf heb, nou dan heeft cees het goed voor elkaar.. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *