Familiebezoek voor Stefanie

Familiebezoek voor Stefanie

Een brak dagje in Utopia begint goed voor Stefanie. Want omstreeks 12:00 uur komt er een auto het Utopia terrein op rijden met daarin familie van Stefanie. Zij mag dus een paar uurtjes genieten van familiebezoek! Stefanie begroet vrolijk het gezelschap en na knuffels gaan ze even de loods in. Daar wordt iedereen begroet en Gabriëlle houdt een beetje afstand. Dit omdat ze bang is voor de herdershond die mee gekomen is. Daarna is het tijd voor koffie die Wim verzorgd, de rest gaat lekker buiten zitten. Daar worden cadeautjes aan Stefanie gegeven zoals een sjaal, een shirt, schoenen, sokken en nog meer kleding. Ook  Als Bas aan de familie vraagt hoe het is om in Utopia te zijn is het antwoord anders… Na wat gezellig bij te kletsen is het tijd voor een rondleiding want volgens Stefanie is er wel wat veranderd. Wie er mee gekomen zijn? Haar vader, moeder, broertje, Rico de hond, en nog 2 andere vriendinnen van Stefanie. Een ding is zeker Stefanie fleurt helemaal op door haar familie en dat is het belangrijkste. Ze mag er nog 3 uur van genieten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mjo at 15:47

    “Ook Als Bas aan de familie vraagt hoe het is om in Utopia te zijn is het antwoord anders… ”

    Tja, Thom en wat was dat antwoord dan??? Ben erg nieuwsgierig aangelegd, vandaar mijn vraag. hahah 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *