Nog meer irritaties om Rolf

Nog meer irritaties om Rolf

De Utopianen zouden dan zelf uit moeten zoeken wat ze eten? Hij had gisterenavond niet gekookt en al snel ontstonden er verschillende frustraties…

Tegen 18:00 beginnen de Utopiaantjes echt honger te krijgen, de magen “knorren”.
Dan blijkt dat Rolf nergens in de keuken te bekennen is. En dat terwijl hij vanaf deze week beloofd had, elke avond de maaltijd te verzorgen. Rolf beklaagt zich dat er niet de juiste ingrediënten zijn om iets te maken.
Dus is iedereen aan hun lot overgelaten. Cees daarentegen loopt over van de ideeën. Cees oppert dat er met alle voorradige restjes van alles gemaakt kan worden. Cees zegt zelfs letterlijk:  “Ik vind dat héél leuk koken”.

Bas wordt moe van de chef (Rolf) hij geeft zo snel op voegt hij eraan toe. Er wordt zo makkelijk de handdoek in de ring gegooid. Bas bekent dat hij zich al een tijdje inhoudt en toch aardig probeert te doen.  Maar hij krijgt, naar zijn zeggen alleen maar vervelende reacties. Cees snapt die frustratie wel het is echt zo’n aparte jongen, zeldzaam.

Tegen de avond is de sfeer onder de mannen nog steeds gespannen. Cees verdenkt Rolf ervan zijn “gereserveerde” krant te hebben ingepikt. Maar volgens Rolf leest hij toch echt een ander exemplaar!

Hoe lang zal het duren eer de “bom barst” tussen Rolf en Cees….. of …”explodeert” juist Bas als eerste? Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 14:46

  Iedereen zeurt over dat ze staan te kijken hoe Rolf het eten klaar maakt ,zie het als hij is de kok en de bewoners zijn baas die kijkt wat hij doet en of het goed gaat, zo niet dan zegt een baas Rolf er moet nog dit of dat bij en maak het niet te heet als het heter moet doen ze op tafel maar op eigen smaak .
  Zolang het nog niet om die Gordon Ramsey gaat valt het daar nog mee.

 2. Toet at 14:05

  Ann en Gea.Twee kakelende kippetjes.Worden jullie niet moe altijd die zelfde plaat opzetten.Er staat een bezem inUtopia .Ik zou zeggen ga er op zitten en Ann laat de bodem in dat glas zitten.

  • Yvon at 14:27

   Lekker,Gea dan koken en proeven,met de zelfde lepel…nee dat is professioneel,laat Cees maar schuiven!!!!
   En waarom moet Cees een gereserveerde krant hebben,ook zo iets belachelijks!!
   Hij had de grootste mond over Ivan zijn eten…king Arthur.
   Ze kunnen toch wel allemaal met 1 krant doen

 3. MariaBora at 12:05

  wie gelooft er nou dat Rolf iets van de Horeca af zou weten, hij heeft dat gewoon op internet opgezocht en denkt ermee weg te komen, iedereen heeft hem door, het lijkt wel of hij meerdere personen op een dag is, misschien dat hij zich op kosten van Utopia eens na kan laten kijken. Hij zegt dat hij de hele week gaat koken en is dat de volgende dag al vergeten.

 4. Yvon at 11:04

  Als Cees een beetje .empathie in zijn donder had,zou hij gezegd hebben,zal ik wat van die restjes maken?mijn generatie heeft dat zo geleerd..in plaats van die jongen steeds weer te kleineren.
  Een horeca opleiding wil nog niet zeggen dat hij een volleerde kok is,iedereen is daar overmoedig,ook Rolf is daar geen uitzondering in niemand geeft hem een kans.
  Heeft iemand Rob al zien masseren,ik niet

 5. Ann at 10:40

  Ja gea, en dat met zn leeftijd verschil!! Ha te zielig voor woorden.. Cees poetste, ja als je het poetsen kon noemen.. De doek ging overal op.. Bas alleen de eenden.. En verder niets.. Geen doel.. Ja doel, rolf pesten..

 6. gea at 10:29

  Cees heeft echt een bondgenoot aan Bas die is net zo achterbaks als Cees , voert de hele dag geen reet uit zit alleen maar met die eenden te klooien en als Bas in ‘huis’ niks doet dan doet Cees het voor hem, zonder probleem waarom maakt hij dan wel een probleem als Rolf iets niet doet. Omdat Rolf het nieuwe pispaaltje is. En als er geen pispaaltje is is het schijnbaar niet leuk genoeg voor de heren.

 7. Linda at 10:17

  Wat ik zo raar vind .. waarom moeten ze toch altijd een zondebok hebben.. eerst hadden ze Cees de zeik lauw gemaakt.. nou die Rolf .. die mensen proberen tenminste nog wat te doen daar. Ook begrijp ik nog steeds niet dat iedereen maar het agressieve gedrag van die Ivan accepteert… hij doet maar waar hij zin in heeft.. bah eng ventje. ook zie ik steeds vaker dat er zich groepjes vormen i.p.v.. een team of samenwerking. ik kijk al maanden niet meer echt soms een kwartiertje maar er veranderd niks .. constant stress veel gezuip en onder elkaar de zeik lauw maken.. ik hoop dat in 2016 dit programma wordt STOP gezet. vind het zo waardeloos geworden.. Gina en Mark net 2 kleine kleuters. enne ze moeten er nog meer drank toe laten daar.. waarom zet De Mol geen drank verbod in van een maand bv. ? zou eens goed zijn daar geen enkel drank of alcohol in Utopia…….

 8. Ann at 09:53

  Ja, rolf.. Krijg hier ook niet de kans, als iemand steeds oplet wat ik fout doe, zou mij het plezier ook ontnemen..

  En dan de uitspraak van opa de oproerkraaier, dat rolf een aparte jongen is en zeldzaam.
  Wat een uitspraken
  En dan verdenkt hij rolf dat hij zijn gereserveerde krant heeft ingepikt? Sorry hoor waar ben ben je mee bezig cees??
  Ja iemand breken..

 9. adriana46 at 09:03

  Ik sta verbaasd dat Rolf niet iets kan maken van de “kliekjes”, maar ook wel weer begrijpelijk als hij enkel kooklessen heeft gehad voor de verfijnde keuken. En hij is nog jong, dus minder ervaring en mist nog de creativiteit die je met de ervaring opdoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *