Adriaan lijkt klaar met Joaquin en Timothy probeert te bemiddelen

Adriaan lijkt klaar met Joaquin en Timothy probeert te bemiddelen

Adriaan lijkt het niet meer te kunnen vinden met Joaquin. Joaquin heeft volgens Adriaan een scheet in zijn gezicht gelaten en toen is de situatie geëscaleerd. Als Adriaan aan het werk is probeert Timothy te bemiddelen. Ik hoop dat jullie het een beetje kunnen bijleggen begint hij het gesprek. Volgens Adriaan is het een opstapeling van frustraties en is de bom nu gebarsten. Joaquin heeft een muurtje gesloopt in de caravan en dit was volgens Adriaan een manier om hem te pakken. Adriaan is totaal niet blij met de actie. Hij pakt niet alleen mij ermee maar iedereen van de bv legt hij verder uit. Dat is wat ik hem het meest kwalijk neem benadrukt hij. Timothy en Adriaan praten verder over Joaquin maar Adriaan lijkt helemaal klaar te zijn met hem. Zal Joaquin nog met Adriaan gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *