Jessie en Adriaan zien het wel zitten om met Shelley te slapen

Jessie en Adriaan zien het wel zitten om met Shelley te slapen

Jessie, Adriaan en Shelley zitten in de caravan wanneer de relatiebreuk met Gerrit ter sprake komt. Wanneer kom je dan een keer bij mij slapen? grapt Adriaan. Of bij ons samen, dat is toch leuk voegt Jessie eraan toe. Shelley lacht, nee zegt ze. Jessie legt daarna uit dat ze dan in het midden mag liggen of de mannen anders bij haar komen liggen. Shelley schudt lachend haar hoofd. Eh, nee zegt ze nog maar een keer. Zal Shelley er na enige tijd toch anders over denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *