Alex Maas uit Temptation Island komt trainen in Utopia 2

Alex Maas uit Temptation Island komt trainen in Utopia 2

Alex Maas in de mini samenleving gearriveerd om met Brandon, Joaquin, Timothy en Gerrit te trainen. Ik wist eerst niet wat ik moest gaan doen begint Alex. Maar ik heb toch iets leuks bedacht. De personal trainer legt verder uit dat hij een bord wil maken met daarop de scores van een contest. Deze bestaan uit het doen van zoveel mogelijk push-ups en pull-ups en het zo lang mogelijk hangen aan de ringen. Iedereen die op bezoek komt, kan hier aan deelnemen gaat hij verder. De mannen lopen daarna richting de silo om direct met de oefeningen te beginnen. Wie zal de contest winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *