Shelley en Lotus twijfelen of Franny wel te vertrouwen is

Shelley en Lotus twijfelen of Franny wel te vertrouwen is

Shelley en Lotus staan buiten op het Utopia 2 terrein wanneer mede bewoner Franny ter sprake komt. Eigenlijk is ze een hulpje van Timothy begint Lotus het gesprek. Alles wat hij wil doet ze en alles wat wij tegen haar vertellen, zegt ze tegen hem. Shelley knikt en legt uit dat Franny erg afhankelijk van Timothy is. Ze zou haar geluk van zichzelf moeten langen afhangen en niet van een ander gaat Lotus verder. Ze weet dan ook niet meer of Franny wel te vertrouwen is. Ben jij het eens met de bevindingen van Shelley en Lotus?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *