Joaquin slaat van boosheid een gat in de muur

Joaquin slaat van boosheid een gat in de muur

Adriaan zegt tegen Joaquin dat hij het hem kwalijk neemt dat hij in zijn ogen niet genoeg voor de rest doet. Dan ga ik nu toch wat doen roept Joaquin terug. Hij rent daarna naar buiten toe en pakt een hamer. Vervolgens loopt hij terug naar de caravan en begint de muur te slopen. Brandon kijkt geschrokken naar Joaquin en Adriaan moet zijn best doen om niet in woede uit te barsten. Joaquin slaat ondertussen keihard op de muur en stopt niet voordat er een groot gat in zit. Nu doe ik tenminste iets toch roept hij kwaad. Adriaan lijkt gechoqueerd door Joaquin zijn actie en had dit waarschijnlijk niet zien aankomen. Hopelijk blijft het bij één gat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *