Mike verlaat tijdelijk het Utopia 2 terrein

Mike verlaat tijdelijk het Utopia 2 terrein

Afgelopen week ontving Mike het droevige bericht dat zijn oom is overleden. Nu, een paar dagen later, maakt Mike zich klaar voor de crematie. Ik moet gaan zegt hij terwijl Lotus een kus geeft. Wat later staat hij voor de poort waar de bewoners hem al op staan te wachten. Het beste, jongen zegt Erik tegen zijn mede bewoner. Nadat iedereen hem een stevige knuffel heeft gegeven, loopt Mike naar de poort. Doei jongens. Sterkte Mike!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *