Hiske denkt dat Shelley erop afgerekend gaat worden dat ze op Gerrit gaat stemmen

Hiske denkt dat Shelley erop afgerekend gaat worden dat ze op Gerrit gaat stemmen

Hiske zit buiten op een paar stenen als Shelley komt aanlopen. De bewoners begroeten elkaar en Hiske vraagt aan Shelley hoe het met haar gaat. Wat een f*cked up situatie zegt Hiske dan. En vertelt tegen Shelley dat ze zich teveel laat kennen door op Gerrit te gaan stemmen en hierdoor in een slecht daglicht komt te staan. Shelley knikt en de woorden van Hiske lijken bij haar door te dringen. Hiske denkt dat Shelley erop afgerekend gaat worden dat ze op haar eigen vriend gaat stemmen en lijkt zich een beetje zorgen te maken dat ze zich te veel laat beïnvloeden door tactische spelletjes. Shelley geeft toe dat ze de situatie verkeerd heeft ingeschat. Je wordt hier soms gewoon gemindf*ckt eindigt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 13:53

    Van mij mogen er wel vijf personen naar huis gestemd worden.Het valt mij op dat er nog weinig wordt gereageerd op deze site dat is geen goed teken.weinig intresse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *