Jessie spreekt Shelley aan, ze heeft overal schijt aan

Jessie spreekt Shelley aan, ze heeft overal schijt aan

Shelley loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Waarom was je niet op de vergadering? vraagt hij. Ik had er geen zin in antwoordt Shelley. Jessie zucht, geef dit dan van tevoren aan, want anders kom je de afspraken niet na voegt hij eraan toe. Shelley vertelt daarna dat ze er niet op zit te wachten dat Jessie haar op de vingers kijkt. Ik wil gewoon zelf mijn tijd indelen benadrukt ze. Jessie zegt dat hij haar alleen maar wijst op de gemaakte afspraken en hij geen politieagent is. De enige afspraak die ik met je wilde maken omtrent het naaien, is dat ik erna weer fatsoenlijk door de boot kan lopen. Maar het was een bende. Shelley vertelt dat Jessie het ook op een andere manier had kunnen aangeven. Het spijt me zegt Jessie. Maar er zitten nu wel gaten in de boot, omdat jij daar een tafel wilde. Ga je die nog dichten? Shelley schudt haar hoofd. Dat maakt toch niet uit? Dit valt Jessie in het verkeerde keelgat. Jij hebt overal schijt aan. Kijk ook wat je gisteren hebt geflikt. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *