Maakt Hiske zich zorgen om Gerrit?

Maakt Hiske zich zorgen om Gerrit?

Gisteren heeft Shelley laten weten dat zij tijdens de nominaties op Gerrit wil gaan stemmen. Dit was voor veel bewoners een shock omdat de twee een relatie hebben. Hiske besluit daarom om aan Gerrit te vragen hoe het met hem gaat. Het is zoals het is laat hij weten. En vertelt dat hij ook niet helemaal begrijpt wat er in Shelley haar hoofd omgaat en wat voor haar de trigger is geweest om zo’n besluit te nemen. Hiske lijkt vol ongeloof en begrijpt niet hoe het zit. Ze vindt het een vreemde situatie en lijkt zich zorgen te maken om Gerrit zijn gevoel. Hij vertelt dat Shelley hem pijn doet met haar besluit maar hij klaar is om dit hoofdstuk af te sluiten. Dit is next level shit concludeert Gerrit aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *