Mike is weer terug in Utopia 2 na de crematie van zijn oom

Mike is weer terug in Utopia 2 na de crematie van zijn oom

Mike is weer in de mini samenleving gearriveerd nadat hij de crematie van zijn oom heeft bijgewoond. Hoe is het vraagt Lotus terwijl ze hem een kus geeft. Mike laat weten dat er wel tachtig mensen aanwezig waren en hij zijn nichtje voor het eerst in zijn armen kreeg. Ik heb heel mooi afscheid kunnen nemen maar ik ben gebroken voegt hij eraan toe. Volgens hem was het heel bijzonder. Je moet zoiets stapje voor stapje verwerken en ik heb nu de eerste kunnen nemen gaat hij verder. Lotus knikt en geeft hem een knuffel. Hopelijk kan Mike dit verlies snel een plekje geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *