Timothy is niet blij na het lezen van zijn post

Timothy is niet blij na het lezen van zijn post

Na de vrijpartij met Franny neemt Timothy de tijd om zijn post te lezen. De brief gaat onder andere over Franny maar ook over de drie musketiers. Timothy lijkt niet echt blij te zijn met wat er in zijn post te lezen valt. Snel trekt hij zijn kleren aan. Ik ga naar mijn maten toe zegt hij tegen Franny. Die moeten dit ook lezen voegt hij eraan toe. Wat later loopt Timothy met Joaquin over het Utopia 2 terrein. En legt zijn maat uit dat zijn moeder vindt dat hij zijn vrienden verloochend. Als de twee in de Mongoosle tent zitten, leest Joaquin de brief van de moeder van Timothy door. Dit is de post waar ik het de hele maand mee moet doen zegt Timothy boos.

Jessie loopt de Mongoolse tent binnen en hij vraagt naar de post van Timothy. Timothy antwoordt dat het slechte post is. Daar lijkt Jessie van te schrikken. Hoe kan je post nou slecht zijn? vraagt hij. Timothy legt uit dat zijn moeder vindt dat hij zijn vrienden verloochend. Jullie zijn ook een beetje uit elkaar gegroeid reageert Jessie op zijn beurt. Daar is Timothy het niet mee eens maar Joaquin wel. Het is niet om jou k*t te laten voelen, maar het is wel zo maat zegt hij. Timothy staart naar de grond. De mannen praten verder over de inhoud van de brief. Zal Timothy iets aan de feedback in zijn brieven doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *