Zangeres Teske de Schepper komt langs in Utopia 2 voor een huiskamerconcert

Zangeres Teske de Schepper komt langs in Utopia 2 voor een huiskamerconcert

Zangeres Teske de Schepper, bekend van haar YouTube kanaal, komt vandaag langs om een huiskamerconcert te geven in de silo. Lotus staat haar op te wachten samen met de kippen. Na een kleine impressie te krijgen van het Utopia 2 terrein, lopen de twee naar de silo. Lotus verzamelt haar mede bewoners als Teske en haar band zich klaarmaken voor het huiskamerconcert. Ik ga wat liedjes voor jullie spelen vertelt de zangeres. Teske zingt vooral liedjes van haar nieuwe album Porselein. De bewoners zijn erg blij met dit muzikale bezoek. Dan is het de beurt aan Lotus. Ook zij zingt wat liedjes terwijl ze op haar ukelele speelt. Wat vet klinkt er als ze klaar is. Teske geeft haar vervolgens wat tips omtrent het maken van muziek. Gaat Lotus nog meer met muziek doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *