Joaquin regelt een jacuzzi voor in Utopia 2

Joaquin regelt een jacuzzi voor in Utopia 2

Afgelopen woensdag kozen de bewoners Joaquin als de gelukkige bewoner die het bedrag van 1200 euro in ontvangst mocht nemen. Hij had de wens om hier een jacuzzi van te kopen. Nu, een aantal dagen late  besluit hij daadwerkelijk actie te ondernemen. Joaquin belt en even later heeft hij goed nieuws. Het is geregeld  zegt hij als hij Jessie tegen het lijf loopt. Morgen om 17:00 staat hij op het terrein voegt hij eraan toe. Jessie lacht. Nice man, topper zegt hij. Zullen de bewoners morgen meteen gebruik van maken van de jacuzzi?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *