Timothy spreekt Gerrit aan, hij vindt dat hij een doel moet hebben

Timothy spreekt Gerrit aan, hij vindt dat hij een doel moet hebben

Het valt een aantal bewoners op dat Gerrit niet veel toevoegt aan de groep. Timothy wil graag dat Gerrit blijft na de naderende stemronde en hij probeert hem dan ook op te peppen. Timothy gaat samen met Gerrit zitten en ze bespreken zijn doelen. Wat kun je eraan doen om waardevol te worden in de groep vraagt Timothy aan hem. Gerrit antwoordt dat hij voor zichzelf in Utopia 2 is en dat hij niet zo nodig een gezamenlijk doel wil hebben. Hij geeft hierbij aan dat dit de reden is waarom de bewoners denken dat hij hier niets uitvoert. Zal Gerrit een doel gaan vinden in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *