Joaquin praat met Shelley over de relatie met Gerrit

Joaquin praat met Shelley over de relatie met Gerrit

Shelley heeft een aantal dagen geleden vertelt dat ze drie stemmen aan Gerrit wil geven tijdens de volgende stemmingsronde. Nu de stemmingen steeds dichterbij komen, besluit Joaquin om Shelley aan te spreken. En zegt dat hij snapt dat de moeder van Shelley het niet overal mee eens is maar volgens Joaquin moet zij Shelley wel los proberen te laten. Je hebt alleen je gevoel gevolgd en je hebt iets willen proberen wat jij dacht dat goed was gaat hij verder. Je bent verliefd geworden op iemand benadrukt hij. De twee praten verder over Gerrit. Deze relatie was al vanaf het begin gedoemd om te mislukken legt Joaquin verder uit. Omdat jij nooit die 100 procent hebt kunnen geven omdat zij daar niet achter stond en jij dus ook niet. Daar lijkt Shelley het mee eens te zijn. Hij is ook geen ideale man gaat Joaquin verder over Gerrit. Hij had ook meer naar jou toe moeten komen en meer aandacht moeten geven. Alleen, het is een wisselwerking gaat hij verder. Shelley zegt op haar beurt dat ze het erg vindt dat het niet werkte tussen haar en Gerrit. Volgens haar had ze inderdaad kunnen zeggen dat de relatie klaar is. Maar dan zie ik hem nog steeds op het terrein legt ze uit. En ziet geen andere uitweg dan drie stemmen aan Gerrit te geven. Volgens Joaquin is dit echter niet de beste uitweg maar de makkelijkste. Hij hoopt dat de twee er samen uitkomen op het terrein, zonder dat Gerrit naar huis gaat. Zal Shelley van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *