Joaquin, Gerrit en Timothy lijken er niets van te snappen, er staan onverwachtse gasten

Joaquin, Gerrit en Timothy lijken er niets van te snappen, er staan onverwachtse gasten

Als Gerrit en Joaquin buiten de Mongoolse tent staan wordt er opeens iets naar ze geroepen. Gasten zijn er horen de musketiers. De drie mannen kunnen hun oren niet geloven. Motherf*cker zegt Joaquin boos. Toch b&b’ers voegt hij eraan toe. Timothy kijkt verbaasd en hij laat weten dat hij niets heeft ingepland. Dat klopt niet man zegt hij. Wat later komt Franny het nieuws toch bevestigen. De t*ring zegt Joaquin. Wat een k*tzooi benadrukt hij. De drie musketiers starten meteen met het opruimen van de Mongoolse tent. Is er ergens iets misgegaan in de communicatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *