De ondernemersvergadering van 9 mei

De ondernemersvergadering van 9 mei

Een samenvatting van wat er allemaal gebeurd is in Utopia. Zo ben je weer helemaal op de hoogte. Want wat gebeurd(e) er zoal?

Bas en Beau zijn weer samen wakker geworden en hebben overigens in de nacht ook nog gezoend. Jessie en Billy hebben niet meer samen geslapen, het lijkt nu echt over te zijn tussen de twee. Deze morgen begon Bas met het verzorgen van de dieren. Jessie is niet veel later bezig Cemal uitleg te geven over de boekhouding. En daarna is er een ondernemersvergadering. Een korte vergadering die Jessie leidt. Hij vertelt aan de ondernemers dat het nog niet duidelijk is wie de financiën over gaat nemen. Cemal en René hebben aangegeven hier wel oren naar te hebben. Voor deze ene keer vertelt Jessie nog hoe de groep er financieel voor staat. Op dit moment staat de groep 1.459.,0 euro winst. Verder wil Beau iets met de Candyshop gaan doen omdat er op die manier wel geld verdient kan worden voor de mogelijke bouw van een escape room. Er wordt zelfs geopperd om ook maar weer friet te gaan verkopen.  Ook komt de verkoop van de paparazzi foto’s nog even aan bod. Boyd en Jessie willen foto’s maken maar laten weten dat deze alleen verkocht worden met toestemming van de bewoners. Momenteel is het vrij rustig in de mini samenleving. Zo geeft Beau Bas een handmassage, Jeroen ligt wat op bed. En Jacco is wat aan het bouwen. We komen straks weer terug met meer nieuws!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 12:32

    een man daar de bankpas met pincode Yessie heeft iedereen opgelicht zou ook zijn zogenaamde eigen geld afpakken en hm de poort uit gooien deze week kijk ik bewust niet naar de uitzending dan 1 kijker minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *