Franny spreekt Gerrit aan over de danslessen

Franny spreekt Gerrit aan over de danslessen

Gerrit loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Franny aan komt lopen. Hadden Timothy en jij nou ruzie over mij? vraagt Franny. Gerrit schudt zijn hoofd en legt uit dat het over de danslessen ging. Alleen doet nu het verhaal de ronde dat ik jou niks vind doen maar dat is totaal niet aan de orde voegt hij eraan toe. Franny knikt. Het vervelende is alleen dat we ook aangemeld zijn voor een wedstrijd en we de trainingen wel graag willen afmaken gaat ze verder. En vertelt dat ze ook graag zelf geld wil gaan verdienen voor de bv maar nog niet weet hoe. Gerrit stelt op zijn beurt voor om eens met andere mensen te praten, zoals Christel en Hiske. Zij kunnen je op nieuwe ideeën brengen om iets voor jezelf te zoeken. Brenda knikt en zegt dat ze wellicht nagels wil gaan zetten met Merel. Dat is toch leuk om op te pakken? zegt Gerrit. Het is al een goed begin eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *