Brenda maakt zich zorgen over een aanvraag van een schilderij

Brenda maakt zich zorgen over een aanvraag van een schilderij

Merel en Brenda lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Brenda over de aanvraag voor een schilderij begint. Ik moet Mike en Jessie bij elkaar zien te krijgen zegt ze. Maar hoe ga ik dat doen? voegt ze eraan toe. Merel knikt en zegt dat de mannen allebei geld willen verdienen. Dan moeten ze gewoon in de silo gaan zitten. Brenda is het met haar eens maar legt uit dat ze allebei hebben gezegd er vandaag geen zin in te hebben. Ik denk dat Jessie het uiteindelijk wel doet voegt ze eraan toe. Dat denk ik ook wel antwoordt Christel. Maar Mike… Brenda stelt daarna voor om anders Christel en Hiske te vragen om met hem te praten.

Wat later loopt Mike over het terrein wanneer Brenda aan komt lopen. Ik heb jullie maar een kwartiertje nodig voor het schilderij begint Brenda. Even op een bankje. Mike zucht diep en zegt dat hij niet met Jessie op de foto gaat. Zet anders maar twee aparte bankjes neer, dan ga ik er zitten benadrukt hij. Brenda stelt vervolgens voor om er een scherm tussen te zetten. Doe dat maar antwoordt Mike. En ik wil wel de lekkerste bank benadrukt hij. Nog wat later zit Brenda in de silo waar Erik bezig is aan een scherm. Zo, hij is ready zegt hij. Er moet alleen nog iets tussen gezet worden. Tevreden pakt Brenda de wand aan en zet ‘m tussen de bankjes. Zo, dan ga ik nu de mannen halen voegt ze eraan toe. Zal het haar lukken de twee naast elkaar te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 18:40

    Het moet toch niet gekker worden. Zou het ondertussen niet eens tijd worden dat er van buitenaf eens iemand een aantal personen de waarheid gaat vertellen of door team van John de Mol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *