Christel is benieuwd naar Timothy zijn aanzoek plannen

Christel is benieuwd naar Timothy zijn aanzoek plannen

Timothy heeft al een aantal keer aangegeven Franny ten huwelijk te willen vragen. Dit wil hij 18 februari doen maar hier moeten de nodige maatregelen voor worden getroffen. Christel is benieuwd hoe het met de voorbereidingen is en zoekt daarom Timothy op zodra hij alleen is. Hoe zit het met de ring fluistert ze zachtjes in zijn hoor. Timothy legt uit dat hij hiervoor de hulp van Merel en Brenda heeft ingeschakeld en dat zij er bovenop zitten. Hij vertelt verder haar dat hij van plan is om vanmiddag met Brenda en Merel samen te komen om het hierover te hebben. Christel wil ook haar steentje bijdragen en biedt daarom haar hulp aan. Anders gaan we vanavond samen even kijken op de computer, anders is het niet op tijd zegt ze. Timothy waardeert dit enorm en geeft haar daarom een knuffel en een kus. Maar hoe ga je het bekostigen? vraagt Christel bezorgd. Timothy laat weten dat hij dit wil doen door middel van promotie en dat een aantal bezoekers hebben aangegeven te willen helpen bij de bekostiging van de bruiloft. Tot slot zegt Christel nadrukkelijk dat hij Merel moet inschakelen als weddingsplanner. Die is regelneef nummer 1 eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *