Timothy spreekt Gerrit aan op zijn mening rondom de danslessen

Timothy spreekt Gerrit aan op zijn mening rondom de danslessen

Gerrit en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de danslessen ter sprake komen. Weet je hoe het komt dat we er zo slecht voor staan? zegt Timothy. Dat komt niet door de danslessen, maar door Jessie zijn trainingspakken die niet worden verkocht voegt hij eraan toe. Gerrit knikt en zegt dat hij het verhaal al kent. Waarom zou hij wel trainingspakken mogen bestellen en ik geen danslessen mogen volgen? gaat Timothy verder. Gerrit legt op zijn beurt uit dat het een verschil is in visie. Jij denkt dat het geld oplevert op korte termijn en ik denk van niet. Timothy vindt het zonde dat Gerrit niet eerst naar hem is toegekomen om hem over de danslessen te vragen. Ik moet nu van anderen horen dat je tegen de danslessen bent. We zijn toch vrienden, of niet dan? Gerrit zucht en zegt dat ze de laatste tijd helemaal niet veel met elkaar praten. Maar je hebt me nog gevraagd om je te helpen bij de bokswedstrijd zegt Timothy. Gerrit knikt maar geeft wel aan dat dit niet hun vriendschap beschrijft. Vriendschap is toch meer dan dat? Timothy zegt dat Gerrit nog steeds altijd welkom is maar hij nu omgaat met iemand die hij niet mag. Maar even terugkomend op de danslessen zegt Gerrit. Je hebt de kans gehad om daar een goed evenement voor neer te zetten. Timothy knikt en vraagt zich af of er positief of negatief over wordt gesproken in de groep. Negatief antwoordt Gerrit. Maar je komt ook nooit bij vergaderingen, waar je over het evenement kunt vertellen voegt hij eraan toe. Timothy vertelt dat de danslessen niet waren bedoeld voor een evenement maar een droom was van hem en Franny. Nu het evenement niet doorgaat, betekent dat niet dat de lessen moeten stoppen. Gerrit legt verder uit dat de bv dik in de min staat en ze er toch ooit een keer uit moeten komen. Het is zoals het is benadrukt hij. Timothy is het niet met hem eens en vertelt dat hij geld verdient. Waarom zou ik dan geen dansles mogen hebben? Volgens hem heeft Jessie trainingspakken besteld van 2300 euro en vindt hij het niet eerlijk dat hij dan geen danslessen meer mag nemen. En anders pak ik die financiën kist uit de boot en zet ‘m in het huisje. Dan mag hij nog steeds de financiën doen maar dan staat de kist bij mij. Hoe gaat het eigenlijk met jou vraagt Timothy wat later. Gerrit is verrast en vraagt waarom hij ineens zo veel interesse in hem heeft. Nou, het wordt wel steeds minder reageert Timothy. Zeker in het geval ik hoor dat je wilt dat de danslessen stoppen. Gerrit vraagt hem om na te denken over de vraag of hij de afgelopen weken ook interesse in hem heeft getoond. Timothy knikt en zegt dat hij een aantal keer heeft gevraagd hoe het met hem ging. Een keer zegt Gerrit. Je hebt het contact de afgelopen maanden laten verwateren benadrukt hij. Timothy vertelt dat de reden hiervan is dat hij vindt dat hij weinig input heeft in Utopia 2. Daar wil ik niet mee geassocieerd worden eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *