Jessie en Mike hebben een heftige discussie

Jessie en Mike hebben een heftige discussie

’s Ochtendsvroeg heeft Jessie al aangegeven bij Adriaan dat hij het niet eens is met Mike zijn beslissing om hout te bestellen. Echter is Mike hierachter gekomen en wil hij de confrontatie met Jessie aangaan. De mannelijke bewoner valt dan ook direct met de deur in huis en geeft aan dat Jessie niet achter Mike zijn rug om conclusies moet trekken. Kom je hier om geld te verdienen of gezeik te projecteren naar iedereen? Ik weet niet eens iets van je. Wat kan jij? Ik heb geen idee wat je hier doet, zegt Mike tegen Jessie. Jessie schiet direct in de verdediging. Ik doe heel veel voor de groep, zegt hij angstig. Ik niet dan? vraagt Mike. Het valt kort stil. Laat iedereen gaan en zit niet iedereen achter zijn reet aan. Je kan toch naar mij toe komen in plaats van eerst naar vijf anderen te gaan, zegt Mike concluderend. Ik mag toch de mening vragen aan anderen? zegt Jessie weer verdedigend. Brenda onderbreekt het gesprek, want ze heeft leuk nieuws. De bewoonster heeft een e-mail gekregen van een fan die graag een schilderij wil kopen. De fan wil graag dat Brenda een schilderij maakt van Mike en Jessie. Hier lijkt Jessie totaal niet voor open te staan en loopt weg. Stop met weglopen! schreeuwt Brenda. Jessie vindt het onnodig om te poseren voor Brenda en biedt een foto aan, maar dat vindt Brenda niet eerlijk tegenover de fan. Ik heb nog veel te doen, zegt Jessie. Mike valt Jessie direct aan met een nieuw standpunt. Je hebt wel een ontspanningsdag genomen. Dit lijkt voor Jessie de druppel te zijn. Nee, jij bent lekker bezig!? roept hij terug. Ondertussen blijft Mike met nieuwe standpunten komen. Wij moeten allemaal in pre-order werken en jij mag alles bestellen?  Het gesprek vervolgt tot een punt dat de twee elkaar zat zijn en weglopen van elkaar. Gaat dit nog goedkomen tussen de twee en kan Brenda later haar schilderij nog maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *