Timothy krijgt een brief van de familie van Franny en lijkt niet blij

Timothy krijgt een brief van de familie van Franny en lijkt niet blij

Wanneer Adriaan de brievenbus opent, komt hij een brief tegen voor Timothy. Wanneer hij deze overhandigd is Timothy al snel nieuwsgierig naar de brief. Eerder heeft Timothy een brief verzonden naar de familie van Franny waarin hij zijn liefde heeft verklaard aan haar. Nu gaat hij ervan uit dat hij een reactie terug heeft. Zodra hij de brief opent, leest hij het stilletjes door. Zijn emoties trekken weg. Wanneer hij na een aantal minuten klaar is met lezen, komt Mike langs om hem bij te staan. Ook hij leest de brief goed door. Franny en Lotus zien dat de twee mannen niet vrolijk zijn en lopen ondertussen richting hen maar Mike onderbreekt de twee dames. En vraagt of Franny even wil helpen met de boomhut en loopt samen met haar weg. Nu leest ook Lotus de brief van Timothy.

Sinds Timothy de post heeft is hij ondanks dat hij tevreden was over de post wat sip. Wanneer hij bij Franny aankomt, wil Franny hem wat laten weten. Franny zag namelijk dat hij niet lekker in zijn vel zat. En ze draagt hem een gedicht voor. Al snel vrolijkt ze Timothy op. Wanneer ze klaar is, eindigt ze met een bedankje. Ze bedankt Utopia 2 voor het ontmoeten van haar vriend. Timothy geeft haar vervolgens een kus en een knuffel en bedankt haar. Wat zou er toch in de brief staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Corry at 00:11

  God dank dat de ouders geen zegen geven voor een huwelijk!
  En buiten de poort gaat dat ook zeker niet gebeuren!
  Want dan moet hij wel heel erg hard gaan werken, want nu moet hij de bruiloft zelf betalen.
  En daarom zit hij met een gezicht tot op zijn schoenen, buiten de poort nog een baan krijgen zal er voor die narcist niet meer in zitten.
  Gisterenavond toen ze om het jodel feest te promoten de pakjes aan moesten doen, toen zag ik Tim in het huisje de blouse had hij helemaal strak en helemaal open gedaan, en stak extra zijn borst kast vooruit. Zo van kijk mij eens en hij was zichzelf maar druk aan het bekijken, want hij vind zichzelf helemaal het einde.
  En nu de trouwerij niet doorgaat hoop ik dat het heel vlug 8 maart is voor de stemmingen.
  Weer een reden te meer om Timothy en Lotus en Mike op de bank te zetten.
  Want Mike wat is het een klaploper geworden, of komt nu pas goed zijn ware aard naar boven?
  En heeft hij al die tijd een mooi masker op gehad!
  Hij ging Timothy ondersteunen i.v.m. de brief, je krijgt er gewoon kots nijgingen van!
  Van die vier in dat huisje ze naaien zich onderling constant op, en worden flink gevoed door Lotus en Timothy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *