Merel is beledigd omdat Hiske en Christel een schoonheidsbehandeling alleen voor zichzelf geregeld hebben

Merel is beledigd omdat Hiske en Christel een schoonheidsbehandeling alleen voor zichzelf geregeld hebben

Schoonheidsspecialiste Wendy is in Utopia 2 gearriveerd om Hiske en Christel een schoonheidsbehandeling te geven. Wanneer de vrouw in kwestie met de nagels van Christel begint, komt Merel het huisje binnengelopen. Kijk dit nou zegt ze. Jullie worden lekker verwend zie ik. Wat onderga je vandaag nog meer? Christel vertelt dat ze een wimper lifting krijgt en Hiske erna aan de beurt is. Merel knikt maar vraagt zich wel af waarom de twee enkel voor henzelf schoonheidsbehandelingen hebben geregeld. Toen ik dingen had geregeld, deed ik dat voor alle vrouwen. Ik ben een beetje beledigd voegt ze eraan toe. Nog wat later spreekt Merel Franny en Lotus aan. Ik ben beledigd dat ze de schoonheidsspecialiste enkel voor henzelf hebben geregeld begint ze. Ik roep al heel lang dat ik mijn wimpers wil liften. Lotus knikt en zegt dat Christel normaal wel van de groep dingen is. En jij regelt altijd alles voor ons allemaal voegt Franny eraan toe. Merel knikt en vertelt dat ze het ook veel leuker vindt om behandelingen gezamenlijk te doen. Je hebt gelijk hoor, lieverd zegt Lotus.

Als Christel en Hiske klaar zijn met hun behandeling komen ze Brenda tegen. Bij His zie je de wimpers heel erg zegt Christel. Mean reageert Brenda.En legt uit dat Merel van alles regelt voor alle meiden. En dan zei Hiske eerst dat de behandeling alleen voor Chris was, maar gaat zelf ook. Dat vind ik gemeen benadrukt ze. Christel schudt haar hoofd en zegt dat Merel ook kleding voor zichzelf heeft geregeld voor haar verjaardag. Dat is anders antwoordt Brenda. Ik kan me voorstellen dat ze dit een beetje krom vind gaat ze verder.  Hikse knikt en neemt zich voor om met Merel te praten. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *