Hiske en Christel bespreken zaken die spelen in de huidige groep

Hiske en Christel bespreken zaken die spelen in de huidige groep

Eerder is Timothy geflipt en daarom hebben de bewoners een interventie gehad. Als afgelopen avond de rust uiteindelijk lijkt wedergekeerd, zoeken Hiske en Christel elkaar op om het over de groep te hebben. Als ik zo de groep weer bij elkaar zie zitten, dan doen we het eigenlijk best wel goed zegt Christel tegen haar mede bewoner. Het is best wel lastig om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Die discussie die onderling plaatsvinden… Sommigen trekken elkaar niet. Dat is best wel een probleem in de groep. Zoals een Jessie en Lotus, dat kan gewoon niet samen communiceren voegt ze eraan toe. Volgens Hiske zitten de bewoners constant in elkaars irritatiezone. Ze kunnen ook geen feedback van elkaar ontvangen gaat ze verder. Dat vind ik echt jammer benadrukt ze. Volgens Christel is er wel vooruitgang. Ze vindt het naar eigen zeggen echt fijn dat de groep bij elkaar kan zitten en dingen uit kunnen praten. Hiske hoopt vooral dat de bewoners elkaar weer wat meer met rust gaan laten en niet zo lopen te vitten op elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *