De groep doet een interventie en Timothy biedt zijn excuses aan

De groep doet een interventie en Timothy biedt zijn excuses aan

Eerder is Timothy geflipt. Het leek de groep afgelopen avond daarom een goed idee om bij elkaar te gaan zitten om dit moment te bespreken. Fijn dat we er allemaal zijn begint Timothy de interventie. En legt uit dat hij dacht dat zijn bed verhuurd was aan een gast van de B&B. Daar kreeg ik een lichte error van in mijn hoofd legt hij uit. Timothy vertelt verder dat hij daarom het matras van Jens in het water heeft gegooid. Hij voegt eraan toe dat niemand het recht heeft om de Mongoolse tent of zijn bed zonder overleg te verhuren. Volgens hem had Jens direct moeten zeggen dat de gast Jessie was. Sorry voor mijn error zegt Timothy.

Het is niet per se jouw bed dat verhuurd wordt reageert Gerrit. Maar wel mijn woonplek zegt Timothy. Dus had je moeten overleggen met mij benadrukt hij. Lotus zegt daarop dat de twee partijen niet meer tegen elkaars gevoel aan moet drukken. Jessie laat weten dat het nooit zover had moeten komen. Ook vertelt hij dat er een bepaalde spanning heerst in Utopia 2 en dat de bewoners daar samen uit moeten komen. Jens geeft toe dat hij en Gerrit al eerder hadden kunnen aangeven dat Jessie zou blijven slapen, zodat Timothy geen error in zijn hoofd zou krijgen. Ik schrik dan wel echt van jouw reactie zegt hij. Dat is echt buiten proportie. Het was heel onnodig, want wij hadden geen slechte intenties. Jens en Gerrit wilden Jessie namelijk in de Mongoolse tent laten slapen, ter promotie van de B&B.

Het gesprek gaat verder en Lotus vindt dat Jessie Timothy teveel op de huid zit. Je bent gewoon constant aan het prikken en nu er een reactie komt, oh maar dit is wel vreemd, hoe kan dit nou? gaat Lotus verder. Oké, het zal wel allemaal aan mij liggen antwoordt Jessie. Te zot voor woorden benadrukt hij. Volgens Hiske gaat het om de omgangsvormen in de mini samenleving. Dat gaat volgens haar van twee kanten. Mike is het hiermee eens en hij zegt dat de bewoners constant met elkaar bezig zijn en elkaar op de huid zitten. Respect is er niet zegt hij. Gun factor is er niet. Ook Lotus vindt dat de bewoners elkaar alleen maar afvallen. Jij hebt totaal geen inlevingsvermogen, behalve als het om jezelf gaat zegt ze tegen Jessie. Ze vindt dat hij een groot ego heeft. Jessie is er ondertussen helemaal klaar mee en boos loopt hij de silo uit.

Het gesprek gaat weer over tot het voorval van vanmiddag. Jens vertelt dat hij Timothy teveel heeft opgestookt en dat ze allebei te ver zijn gegaan. Ik wil je ook excuses vanuit mij geven zegt Jens. Ik hoop dat we weer verder kunnen. Ik wil je wel graag de hand geven. Het had niet mogen gebeuren benadrukt hij. De bewoners praten nog even verder over Jessie, want iedereen lijkt het erover eens dat hij teveel bovenop de bewoners zit. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 109    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *