Timothy komt er achter dat zijn bed is verhuurd en flipt. Daarna uit hij zijn frustraties bij Franny

Timothy komt er achter dat zijn bed is verhuurd en flipt. Daarna uit hij zijn frustraties bij Franny

Gerrit, Jens en Jessie hebben afgesproken dat Jessie vanavond als b&b gast in de Mongoolse tent mag slapen. Als Timothy lucht krijgt van het nieuws beent hij naar de Mongoolse tent, waar Jens zit. Kan je even meelopen naar de mail?, vraagt Timothy boos. Hij wil namelijk via de mail de gast afzeggen. Jens weigert echter om mee te lopen en hij vertelt dat hij nog dingen moet regelen voor de gast vanavond. Er blijft niemand hier in deze Mongoolse tent slapen, zegt Timothy boos. Ondertussen loopt Gerrit de tent in. Timothy vertelt dat hij samen met Shelley de b&b doet en niet Gerrit. Het is mijn concept, zegt hij boos. Gerrit reageert echter dat hij het overneemt, maar dat lijkt bij Timothy in het verkeerde keelgat te schieten. Lekkere natte tampon ben jij, zegt hij tegen Gerrit. Wat ben jij smerig. De twee mannelijke bewoners krijgen het met elkaar aan de stok en ze beginnen tegen elkaar te schreeuwen. Timothy pakt de papieren van Jens af en Gerrit probeert ze terug te grijpen en zo belanden ze in een worsteling .Wie ben jij joh, mafkees, roept Timothy. De mannelijke bewoner dreigt om de spullen van Jens in de vijver te gooien. Jens geeft niet toe en Timothy beent naar het huisje van Jens toe. Daar pakt hij het matras van Jens en hij gooit het in de vijver. Als jij denkt dat je mijn bed kan verhuren zonder mijn weten, dan kom ik ook aan jouw spullen!, roept hij boos. Ondertussen proberen Christel en Jessie Timothy te kalmeren. Timothy loopt weg, want hij wil ook het matras van Gerrit in de vijver gooien. Ondertussen staat Gerrit samen met Jessie voor de Mongoolse tent om de spullen te beschermen. Timothy vult daarom een emmer met water en hij loopt ermee in de richting van Gerrit en Jessie. Met een zwiep gooit hij het water over Gerrit en Jessie heen. Dus dit is de oplossing?, vraagt Gerrit. Jessie grijpt Timothy vast. Tim, het is klaar nu, zegt hij tegen de mannelijke bewoner. Wat ben je nou aan het doen man? Jessie vertelt dat hij de gast is. Betrek mij er dan bij, zegt Timothy woest. Je bent niet goed bij je hoofd, reageert Jessie. Na wat boze woorden loopt Timothy weg.  Hij kan het niet hebben dat Gerrit en Jens voor de grap zijn bed wilde verhuren. Als je mijn bed gaat verhuren zonder met mij te overleggen, dan ga je zien wie ik ben man, zegt hij boos tegen Franny. De mannelijke bewoner lijkt nog niet helemaal afgekoeld te zijn en hij timmert kwaad een paar spijkers in houten planken. En Gerrit die tegen mij in wil gaan, gaat het merken hoor, gaat Timothy verder. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *