Merel en Hiske ontvangen een leuke mail en delen dit met Christel en Brenda

Merel en Hiske ontvangen een leuke mail en delen dit met Christel en Brenda

Merel en Hiske zitten achter de computer als hun oog valt op een e-mail. Zie jij wanneer dit is?, zegt Merel met grote ogen. Ze leest de mail voor, waarin staat dat Dries Roelvink het leuk vindt om op te komen treden tijdens de bokswedstrijd. Vet!, roept Christel aan de andere kant van de silo. Merel en Hiske zetten direct het bijgevoegde nummer uit de mail op. Samen met de Brenda en Christel zetten de twee vrouwelijke bewoonster het op een dansen. Ik kom, ik kom eraan!, zingen ze enthousiast mee en even later wordt de polonaise ingezet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *