Hiske krijgt een make over van Brenda

Hiske krijgt een make over van Brenda

De vrouwelijke bewoonsters zijn de laatste dagen veel met hun uiterlijk bezig. Gisteren hebben Merel en Gerrit de vrouwen beoordeeld op hun kledingsmaak en make-up. De conclusie hiervan was dat Hiske het slechts gekleed was en ook haar make-up niet aanwezig was. Brenda wil Hiske graag helpen met haar make-up en neemt haar apart. Ik vind als jij een make-upje op hebt, dan straal je meer, zegt Breda enthousiast tegen Hiske, dus daar gaan we op focussen. Hiske luistert aandachtig naar Brenda, die begint met de foundation. Hoe zal Hiske er straks uit zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *