Timothy is trots op Franny omdat ze verder wil met het onderwerp depressie

Timothy is trots op Franny omdat ze verder wil met het onderwerp depressie

Franny en Timothy zijn vandaag hard aan het werk om een hok voor de dieren te maken. Ik zei toch dat ze naar me toe kwam, begint Franny plots tegen Timothy. Ze vertelt dat ze het erg tof vond dat Christina Curry speciaal voor haar naar de mini samenleving is toegekomen om over depressie te praten. Ze wil graag verder gaan met dit onderwerp en misschien zelfs nog meer gasten uitnodigen.Heb ik al gezegd hoe trots ik op je ben? zegt Timothy tegen Franny. Hij vertelt dat hij super blij is dat ze hem bijstaat en geeft haar een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *