Hiske vraagt Franny naar de dansgroep voor het boksgala, zal Franny deze geregeld hebben?

Hiske vraagt Franny naar de dansgroep voor het boksgala, zal Franny deze geregeld hebben?

Binnenkort organiseren de bewoners een boksgala, waar Adriaan en Gerrit het tegen elkaar op gaan nemen. Als opening van het boksgala hebben de bewoners bedacht dat het leuk zou zijn om een dansgroep op te laten treden. Franny is erachteraan gegaan, maar ze heeft nog geen reactie gehad. Het is wel super belangrijk dat we het hebben, benadrukt Hiske. Franny oppert dat zij en Shelley anders zelf ook voor een openingsdans kunnen zorgen. Hiske lijkt dit echter niet zo’n goed idee te vinden. We moeten echt een knaller van een opening hebben, zegt ze. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat ze morgen het draaiboek aan gaat leveren. We moeten het wel hebben, zegt ze. We moeten in ieder geval weten of er iets komt, anders moeten we heel snel naar iets anders op zoek. Franny belooft meteen aan de slag te gaan om te kijken wat ze kan regelen. Zal de vrouwelijke bewoonster een dansgroep kunnen regelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *