Gaan Gerrit en Jens de B&B overnemen?

Gaan Gerrit en Jens de B&B overnemen?

Jens en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer de b&b ter sprake komt. Ik zat te denken, waarom gaan wij het eigenlijk niet doen?, zegt Gerrit. Jij weet goed hoe je mensen in de watten kan leggen. Jens knikt. De nieuwkomer vertelt dat het hem heel tof lijkt om de taak op zich te nemen. We moeten er dan voor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en de mensen warm worden ontvangen. Zal Timothy het met de mannen eens zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *