Adriaan is het niet eens met de dieren die in Utopia 2 komen en uit zijn frustratie

Adriaan is het niet eens met de dieren die in Utopia 2 komen en uit zijn frustratie

Lotus en Mike staan in de caravan wanneer Adriaan binnen komt lopen. Morgen komen hier dieren, begint de mannelijke bewoner. Maar ik vind het jammer hoe het is gegaan. De mannelijke bewoner legt uit dat slechts een klein deel van de groep heeft besloten dat de beesten komen, terwijl de rest geen inspraak heeft gehad. Lotus knikt, maar zegt dat de dieren daar vrij weinig mee te maken hebben. Het leek me wel leuk en je bent toch een dierenvriend? Adriaan knikt. Dat kan, zegt hij stellig, en loopt gelijk weg. Dan ga ik zelf wel een vegan taart maken voor ze, zegt Lotus.

Even later uit Adriaan zijn frustraties bij Brenda en Christel. Zulke dingen kunnen toch eerst worden overlegd met de groep toch?, zegt de mannelijke bewoner. Daar is Brenda het mee eens. Het is echt een grote ego-show, vult Christel aan. Volgens Adriaan zijn er afspraken gemaakt dat er geen dieren zouden komen. Later doe je die afspraken niet, zegt hij. Moet ik zo’n persoon nog ooit geloven nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *