Hiske geeft aan de computer te willen gebruiken, maar het lijkt erop dat Jessie de computer claimt

Hiske geeft aan de computer te willen gebruiken, maar het lijkt erop dat Jessie de computer claimt

Jessie zit achter de laptop wanneer Hiske binnen komt lopen. Van 5 tot 8 is de computer bezet, zegt de vrouwelijke bewoonster stellig. Ik moet een draaiboek maken. De mannelijke bewoner knikt, maar zegt dat hij de computer de hele dag nodig heeft om zaken op orde te stellen en iedereen hem komt lastigvallen. Van jou snap ik het dat je ‘m nodig hebt, dat heeft een prioriteit. Maar Shelley wil bijvoorbeeld alleen maar naar modellen zoeken. Hiske knikt en legt uit dat in het geval ze niet van 5 tot 8 achter de computer kan, het draaiboek niet klaar is morgen. Jessie begrijpt het en belooft uiteindelijk dat de computer zo vrij is. Ik moet nu wel door, anders krijg ik het niet af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *