De workshop Capoeira gaat van start

De workshop Capoeira gaat van start

Zojuist zijn twee docenten van Casca Dura Capoeira in de mini samenleving gearriveerd om de bewoners een lesje capoeira te geven. Welkom, zegt Brandon terwijl hij het tweetal een hand geeft. Ik heb er echt heel veel zin in. Samen met de docenten loopt hij richting de silo waar ook de andere bewoners over de workshop worden ingelicht. Wat leuk, zegt Christel meteen. Echt te gek. Even later gaat de les van start en wordt er begonnen met wat technieken en uitspraken. Gerrit, Adriaan, Jens, Brandon, Brenda en Christel zijn van de partij, terwijl Erik en Hiske toekijken. Zal één van de bewoners een talent in zich hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *